Bestuur

Het huidige bestuur bestaat uit de volgende leden:

lex

Geboren en getogen Amsterdammer, maar nu al aardig wat jaar tevreden Gouwenaar samen met vrouw en zoon. In 2021 toegetreden tot het bestuur. Werkzaam als management consultant en trainer voor grote bedrijven op het gebied van projectmatig werken.

Lex van der Helm

Voorzitter
Jacques

30 jaar geleden neergestreken in Gouda. Eerst samen met mijn partner Anne-Marie en vervolgens uitgebreid met drie -inmiddels ruim volwassen- kinderen. Werkzaam in en voor de publieke sector. Eerste in vaste dienst van verschillende ministeries, sinds enkele jaren onafhankelijk als ZPP-er. Sinds 2022 secretaris van het bestuur.

Jacques Handelé

Secretaris
Donald Pagrach

Sinds 2002 ben ik al bestuurslid en van 2008-2020 was ik voorzitter.
Ik woon met heel veel plezier in de binnenstad. Nu ben ik met pensioen en actief als bestuurder (geweest) van profit en non-profit organisaties. Ik heb twee prachtige kleinkinderen bij een minstens zo mooie dochter.

Donald Pagrach

Bestuurslid
Soesja Citroen

Sinds 2010 bestuurslid belast met de plaatsing van Stolpersteine. In mei 2020 verscheen mijn boek ’Hier Woonden - Stolpersteine Gouda’ over leven en lot van de vermoorde Goudse Joden. In 1979 afgestudeerd als sociaal-psycholoog. In 1980 begon mijn carrière als jazz-zangeres/songwriter.

Soesja Citroen

Stolpersteine

Ralf Oudgenoeg

Linking pin Tsedaka
Tsedaka logo

Tsedaka is als zelfstandige stichting een samenwerking aangegaan met het Metaheerhuis.

Tsedaka

De bestuursleden ontvangen een hele grote beloning in de vorm van erkenning en waardering.